JUURI NYT: Haemme psykologeja erilaisiin työtehtäviin Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle elokuusta 2024 alkaen

PSYKOLOGIKSI ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUEELLE, USEITA TYÖTEHTÄVIÄ 

 

Rekrytoimme psykologeja Etelä-Pohjanmaalle useisiin työtehtäviin. Työtä tulee tarjolle 1.8.2024 alkaen, mutta sopimuskausi on voimassa jopa 31.7.2028 saakka. Tarjolla tulee olemaan myös pidempiä työjaksoja, esimerkiksi psykologin säännöllisessä päivätyössä keskimääräinen työjakson pituus tulee olemaan noin 6–12 kuukautta. Otathan siis yhteyttä, jos olet työstä kiinnostunut, vaikka et pystyisikään aloittamaan työtä heti 1.8.2024.

 

Työtehtävät: Osa työstä on mahdollista tehdä etänä!

  1. Lasten ja nuorten kanssa työskentelevän psykologin säännöllinen päivätyö
  2. Psykologin arviokäynnit lapsille ja nuorille (esim. erilaiset alkukartoitukset, kuten ADHD:hen tai mielialaan liittyen).
  3. Psykologin laajat tutkimukset (esim. lapsen kehitystason arvio)
  4. Psykologin erityislaajat tutkimukset lapsille ja nuorille
  5. Psykologin kohdennettu tutkimus aikuisille
  6. Psykologin laaja tutkimus aikuisille
  7. Psykologin erityislaaja tutkimus aikuisille
  8. Aikuisten kanssa työskentelevän psykologin säännöllinen päivätyö
  9. Psykologin työpanos tuntityönä (lapset ja nuoret sekä aikuiset)

 

Paikkakunnat:

Psykologeja haetaan koko Etelä-Pohjanmaan alueelle. Voit kuitenkin eritellä itsellesi sopivat alueet. Alueet ovat Suupohjan (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva), Kurikan, Ilmajoen, Seinäjoen, Isonkyrön, Lapuan, Kaksineuvoisen (Kauhava, Evijärvi) ja Järvi-Pohjanmaan alue (Alajärvi, Lappajärvi, Vimpeli).

 

Korvaus:

Korvaus ammatinharjoittajalle on psykologin päivätyössä 78 €/h ja palkkana 48 €/h. Palkka sisältää vuosilomakorvauksen. Arviokäynneissä ja tutkimuksissa korvaus maksetaan per valmistunut arvio tai tutkimus. Arvioissa ja tutkimuksissa voit esittää korvaustoiveesi.

 

Pätevyysvaatimus:

Suomessa laillistettu psykologi, jolla on vähintään 2 vuotta täysipäiväistä kliinistä psykologityön kokemusta. Valituilla psykologeilla tulee olla erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

 

Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Etelä-Pohjanmaalla, niin kerron työvaihtoehdoista tarkemmin. Tarkoituksenamme on kerätä lista kiinnostuneista psykologeista ja tarjota vapautuvia töitä listalla oleville psykologeille. Kiinnostuksen ilmoittaminen ei sido ottamaan työtä vastaan! Voit joko jättää yhteystietosi alla olevan linkin kautta tai olla suoraan minuun yhteydessä.

 

KIINNOSTUITKO?

Ole yhteydessä meihin tai jätä yhteydenottopyyntö chatbottimme kautta! 👇

 

Miika Niva, 044 748 1313, miika.niva@leluco.fi

Chatbottiin tästä!