JUURI NYT: Haemme perheneuvolan ja opiskeluhuollon psykologeja Kainuuseen tammikuusta 2025 alkaen

Etsimme kilpailutukseen psykologeja työskentelemään Kainuun hyvinvointialueelle perheneuvolatyössä sekä oppilas- ja opiskelijahuollossa vuodesta 2025 alkaen.

 

Työjakso:

Työtä on tarjolla 1.1.2025 alkaen, ja sopimuskausi on voimassa 31.12.2028 saakka. Lisäksi on mahdollisuus kahden vuoden optiokauteen. Alkamisajankohdat ja työjaksojen pituudet tällä ajalla voivat vaihdella.

 

Korvaus:

Maksamme kilpailukykyistä, kiinteää tuntihintaa kaikista työtunneista, ei pelkästään asiakasajoista. Työskennellä voi joko ammatinharjoittajana tai työsuhteisena.

 

Sijainti:

Psykologeja haetaan kaikkiin Kainuun hyvinvointialueen kuntiin, mutta voit eritellä itsellesi sopivat alueet.

 

 

PERHENEUVOLAN PSYKOLOGI

Työnkuva:

Psykologi tekee perheneuvolassa lasten perustason mielenterveystyötä. Työtehtäviin kuuluu lasten ja perheiden kanssa työskentely kasvatus-, perheen vuorovaikutus- ja ihmissuhdehaasteisiin sekä mielenterveyskysymyksiin liittyen. Lisäksi psykologin työhön sisältyy yhteistyötä lapsiperheiden verkostojen kanssa mm. päiväkodit, koulut.

Vaatimukset:

Edellytämme laillistetun psykologin pätevyyttä. Arvostamme ajantasaisten psykologin tutkimusmenetelmien hallintaa ja tulkintaa sekä kykyä yhteistyöhön lastenpsykiatrian työryhmän ja lapsen perheen ja verkoston kanssa.

 

 

OPISKELUHUOLLON PSYKOLOGI

Työnkuva:

Kokonaisvaltainen opiskeluhuollon psykologityö esi- ja perusopetuksessa, toisella asteella sekä opistoissa. Työhön sisältyy myös tutkimusten tekemistä. Työ on pääosin lähityötä, mutta jotkin työtehtävät (esim. tutkimuslausunnot) on mahdollista tehdä etänä.

Vaatimukset:

Edellytämme laillistetun psykologin pätevyyttä. Arvostamme perehtyneisyyttä oppimisen prosesseihin ja oppimisvalmiuksiin sekä psyykkisen hyvinvoinnin tukemiseen, ajantasaisten psykologisten tutkimusmenetelmien hallintaa sekä kykyä yhteistyöhön opiskeluhuollon verkoston kanssa.

 

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä suoraan Villeen tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevan chatbotin kautta! Kiinnostuksen ilmoittaminen ei sido ottamaan työtä vastaan.

 

📞  Ville Mäkelä, ville.makela@leluco.fi, 040 939 0097