JUURI NYT: Haemme koulupsykologeja Kanta-Hämeeseen elokuusta 2024 alkaen

Etsimme psykologeja koulupsykologin työhön perusopetuksen kouluihin Hämeenlinnaan ja Hausjärvelle elokuusta 2024 alkaen.

Työ on normaalia koulupsykologin työtä, johon sisältyy myös psykologisten tutkimusten tekoa. Työ ei kuitenkaan painotu pelkästään niiden tekemiseen.

Psykologit pääsevät aloittamaan työnsä hyvästä tilanteesta, sillä kouluilla on ollut säännöllinen psykologin työpanos käytössä ja siten tutkimusjonoja tai muita akuutteja asioita ei ole päässyt kertymään pidemmältä ajalta. Työssä pääset vaikuttamaan päätöksentekoon, esimerkiksi siihen, onko tutkimusten teettäminen tarpeellista vai ei.

 

Tarkemmat tiedot työstä:

Toimipisteet: Hämeenlinnassa alustavasti Kaurialan, Vuorentaan ja Rengon koulut. Hausjärvellä alustavasti Ryttylän koulu ja Hausjärven yläkoulu

Toivottu työpanos: Työskentely onnistuu joko 50 %:n tai 100 %:n työpanoksella

Työjakso: 1.8.2024–30.6.2025

Työnkuva: Monipuolinen koulupsykologin työ

Työajat: Pääsääntöisesti klo 8–16, ruokatunnit eivät ole laskutettavaa aikaa

Korvaus: Ammatinharjoittajan korvaus on 68 €/h. Maksamme kiinteää tuntihintaa kaikista työtunneista, ei pelkästään asiakasajoista. Työskennellä voi myös työsuhteessa

Pätevyysvaatimus: Laillistettu psykologi

 

Tällä hetkellä vapaana olevat Kanta-Hämeen koulut ovat perusopetuksen kouluja, mutta jatkossa voi tulla tarvetta myös toiselle asteelle. Kannattaa siis olla yhteydessä, vaikka olisitkin kiinnostunut työskentelystä pelkästään toisella asteella.

 

Kiinnostuitko? Voit olla suoraan yhteydessä meihin tai jättää yhteydenottopyynnön alla olevan chatbotin kautta, jolloin olemme sinuun yhteydessä!

 

Miika Niva, 044 748 1313, miika.niva@leluco.fi