Tietosuojaseloste

Päivitetty 20.6.2019

Yleistä

Tässä selosteessa on käsitelty Leluco Oy:n keräämiä henkilötietoja asiakkaistaan ja niiden käsittelyä. Keräämme vain henkilötietoja, jotka ovat tarpeellisia liiketoimintamme harjoittamiseen sekä asiakas- ja sidosryhmäsuhteen hoitamiseen. Käsittelemme henkilötietoja alla kuvatuin tavoin. Henkilötietojen käsittelyn luottamuksellisuus ja suojaaminen ovat meille tärkeitä ja emme kerää mitään henkilötietoja, jotka eivät ole tarpeellisia liiketoimintamme harjoittamiseen sekä asiakassuhteen ylläpitämiseen ja parantamiseen.

Rekisterinpitäjä: Leluco Oy (2896156-7)

Sirppitie 5 B

90530 OULU

Yhteyshenkilö: Markku Niva
Hallituksen puheenjohtaja
markku.niva@leluco.fi
044 580 5339

Rekisterissä käsiteltävät henkilötiedot ja niiden käyttötarkoitus

Keräämme henkilötietoja liiketoiminnan palveluiden toimittamiseen, kehittämiseen ja raportointiin. Lisäksi käytämme henkilötietoja markkinointiin ja myyntiin, asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitamiseen, laskutukseen, verotukseen sekä muihin taloushallinnon toimenpiteisiin. Työnhakijatietoja käsittelemme rekrytointipäätöksiä varten sekä työnantajavelvoitteiden hoitamista varten.

Kerättäviä tietoja ovat esimerkiksi etunimi, sukunimi, työtehtävä, yritys, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite. Näiden tietojen lisäksi keräämme mahdollisesti myös muita henkilötietoja, kuten henkilön tekemät sopimukset, jos ne ovat välttämättömiä. Keräämme näitä tietoja, jotta voimme varmistaa asiakassuhteen ylläpidon ja jotta saat varmasti parasta mahdollista palvelua. Lisäksi käsittelemme samoja henkilötietoja, jos olet jättänyt meille yhteydenottopyynnön, jotta voimme varmistaa tehokkaan kommunikoinnin kanssasi.

Jos vierailet verkkosivuillamme, keräämme tietoja sivuillamme tapahtuvasta toiminnasta. Tällöin keräämiimme tietoihin kuuluu IP-osoite.

Voimme lähettää markkinointi- ja tiedotusviestejä sinulle, jos olet sen sallinut. Mikäli haluat estää nämä viestit, otathan yhteyttä yllä mainittuun yhteyshenkilöön sähköpostitse.

Henkilötietojen säilytys

Säilytämme henkilötietojasi EU/ETA-alueella turvallisesti sijaitsevilla palvelimilla.

Henkilötietoja säilytetään pääasiassa sen ajan, kun asiakassuhde kestää tai niin pitkään, kuin laki sitä edellyttää. Poistamme henkilötiedot, kun kaikki niiden käsittelyn tarkoitukset on täytetty ja kun poistaminen on sallittua asianmukaisten lainsäännösten ja määräysten perusteella.

Käyttäessämme ulkopuolisia palveluntarjoajia tai muita kolmansia osapuolia, saatamme jakaa henkilötietojasi tilanteissa, jossa se on välttämätöntä liiketoiminnan kannalta. Kolmansien osapuolien ei ole sallittua käyttää tietojasi omiin tarkoituksiinsa tai myydä niitä. Emme siirrä henkilötietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

Henkilön tietosuojaoikeudet

Sinulla on oikeus tarkastaa sinusta tallentamamme ja käsittelemämme henkilötiedot. Sinulla on myös oikeus pyytää korjaamaan virheelliset henkilötiedot tai pyytää lisäämään puuttuvat henkilötiedot. Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi. Sinulla on oikeus kieltää meitä käyttämästä henkilötietojasi suoramarkkinointiin. Osoitathan kaikki pyyntösi yhteyshenkilölle sähköpostitse. Jos koet, että henkilötietojasi käsitellessämme rikomme voimassa olevaa tietosuojakäytäntöä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Evästeet

Nettisivumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Eväste on tekstitiedosto, jonka selain tallentaa tietokoneellesi. Käyttäjänä voit aina valita, mitä evästeitä haluat sallia, estää tai poistaa. Evästeiden tallentaminen on mahdollista estää selaimen asetuksista. Haittana evästeiden poistamisessa on, ettei nettisivu välttämättä toimi oikein.

Osa nettisivun käyttämistä kolmannen osapuolen toiminnoista, kuten Google Analytics, Facebook jne. käyttää myös evästeitä. Nämä osapuolet voivat hakea tietoa esimerkiksi IP-osoitteestasi, mitä verkkoselainta käytät, mikä käyttöjärjestelmä on käytössä, mihin aikaan olet vieraillut nettisivuillamme sekä myös tietoa siitä, miten käytät nettisivujamme.

Kerättyä informaatiota käytämme kehittääksemme nettisivuja entistä käyttäjäystävällisemmäksi.

Tätä selostetta voidaan päivittää tai muuttaa. Selosteen alusta löydät päivämäärän, jolloin selostetta on päivitetty. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai verkkosivujemme tietosuojasta, otathan yhteyttä yhteyshenkilöömme.