Hammaslääkäreille

LELUCO HAMMASLÄÄKÄRIT

Leluco Hammaslääkärit tarjoaa ammattitaitoisia ostopalveluhammaslääkäreitä terveyskeskuksiin ja yksityisille klinikoille ympäri Suomen. Ajatuksenamme on, että työssään viihtyvä hammaslääkäri tuottaa laadukasta ja kustannustehokasta hoitoa.

Tarjoamme asiantuntijoillemme selkeän ja taloudellisesti erittäin kannustavan tavan harjoittaa ammattiaan yrittäjinä osana yhteisöä tai työsuhteessa. Asiantuntijoillamme on vapaus sovittaa työaikansa elämäntilanteeseensa sopivaksi. Lisäksi panostamme tekijöidemme viihtyvyyteen muun muassa miellyttävällä työnkuvalla, hallinnon vaivattomuudella ja kannustavalla korvauksella.

 Kauttamme hammaslääkäri saa juuri itselleen sopivan työviikon, matalan kynnyksen yhteydenpidon sekä erinomaisen korvauksen, keskimäärin 75–85 e/h, tehdystä työstä. Kiinteä ja kannustava korvaus antaa takuun ansainnasta ilman, että sinun tarvitsee kantaa riskiä potilasmääristä tai -peruuntumisesta.

Viihtyisän työn, kilpailukykyisen korvauksen, hyvän perehdytyksen ja kattavan konsultaatiotuen lisäksi tarjoamme taloudellista ja juridista neuvontaa varallisuuden kasvattamiseksi sekä lisäarvopalveluita, joilla pyrimme helpottamaan ammatinharjoittajana toimimista sekä oman arjen suunnittelua.

 

Kauttamme työskentelevät asiantuntijat voivat hyödyntää lisäarvopalveluitamme, joita ovat

   • vakuutusturva (potilas- ja vastuuvakuutus)
   • tilitoimistopalvelut
   • Nordean ja Ålandsbankenin Premium Banking -palvelut, jotka mahdollistavat muun muassa oman taloutesi suunnittelun
   • auton pitkäaikaisvuokraus hyvin kannattavaan hintaan
   • lakipalvelut (mm. potilasvahinkoasioihin liittyen)
   • mahdollisuus hyödyntää Rukalle vuonna 2022 valmistunutta loma-asuntoamme.

 

Tervetuloa mukaan välittävään asiantuntijayhteisöön! Mikäli etsit uusia työmahdollisuuksia, voit jättää yhteydenottopyynnön verkkosivujemme bottiin tai olla suoraan meihin yhteydessä!

 

Miki Höynä, liiketoimintajohtaja 

miki.hoyna@leluco.fi 

044 973 8267  

 

Leluco, tavoitteenamme on olla Suomen puoleensavetävin lääkäriyhteisö