Psykologeille

Lelucolla on tarjolla töitä psykologeille sekä julkisella että yksityisellä puolella ympäri Suomen. Töiden sopimisen lähtökohtana ovat psykologin omat toiveet. Autamme työskentelyaikojen ja työnkuvan järjestämisessä toivotunlaiseksi. Lisäksi joissakin töissä on mahdollista tehdä osa tehtävistä etänä, esimerkiksi kirjalliset työtehtävät.

Tarjoamme psykologeillemme toimivan työskentelymallin ammatinharjoittajana ja erinomaisen, kiinteän korvauksen, joiden avulla asiantuntijamme voivat keskittyä laadukkaaseen asiakastyöhön.

Tarjoamme apua myös ammatinharjoittajatoiminnan aloittamiseen, sekä ammatinharjoittajana toimimiseen, ja olemme apunasi selvittämässä työskentelyyn liittyviä kysymyksiä ja haasteita. Lisäksi tarjoamme psykologin työn harjoittamista sekä omaa arkea helpottavia lisäarvopalveluita, joita ovat

    • tilitoimistopalvelut hyvin edulliseen hintaan
    • Nordean ja Ålandsbankenin Premium Banking -palvelut, jotka mahdollistavat muun muassa oman taloutesi suunnittelun
    • auton pitkäaikaisvuokraus hyvin kannattavaan hintaan
    • lakipalvelut (mm. potilasvahinkoasioihin liittyen)
    • mahdollisuus hyödyntää Rukalle vuonna 2022 valmistunutta loma-asuntoamme.


Ammatinharjoittajana toimimisen lisäksi kauttamme voi työskennellä myös palkkasuhteessa. Tarjoamamme työmahdollisuudet vaihtelevat usein nopeastikin, joten olethan uutta työtä etsiessäsi meihin yhteydessä, niin kartoitamme parhaat työmahdollisuutemme sinulle!