Yritys

Leluco Oy:n ajatus syntyi, kun kaksi kurssikaveria työskenteli vuosia vuokralääkäreinä ympäri Suomea. Huomasimme, että nykyisessä ostopalvelumallissa on paljon kehitettävää niin lääkärin, palvelun tilaajan kuin potilaan kannalta. Saman ajatusmaailman kanssamme jakoivat monet kollegat ja työyhteisöt.

Tämän vuoksi halusimme luoda yhteisön, jossa lääkäri on keskiössä. Tarjoamme lääkäreillemme mielenkiintoista työtä järkevällä työtahdilla, kannustavalla korvauksella ja joustavilla ehdoilla. Tavoittelemme lääkäreidemme pitkäaikaista sitoutumista keikkaluonteisen ajattelun sijaan.

Pyrimme siihen, että palvelun tilaajan hankkima lääkäriresurssi ei mene vain tulipalojen sammuttamiseen. Sen sijaan haluamme yhteistyökumppaneidemme hyötyvän palvelustamme enemmän, mikä takaa kaikille osapuolille parhaan lopputuloksen.
Haluamme osoittaa, että myös ostopalveluna saa laadukasta lääkäripalvelua luotettavasti. Ajatuksemme mukaan motivoitunut ja tyytyväinen lääkäri tarjoaa myös potilaillensa parasta hoitoa työnantajasta riippumatta. Yritystämme johdetaan lääkärin ammattitaidolla ja etiikalla.

Olemme paikallinen, sataprosenttisesti suomalainen yritys, joka maksaa veronsa Suomeen.

Leluco, tavoitteenamme on olla Suomen puoleensavetävin lääkäriyhteisö